Mildew

Ett så vackert ord med en så ofräsch innebörd.

If I spray...Katter är roliga:)

Några tangenttryck

Igår hade jag en politisk afton och jag fann det mycket intressant.
Det enda jag har att göra idag är tvätt och hämta ut kortison till Fjant.
Ögonsalvan verkar hjälpa sypmtomen men inte lösa problemet. Han tycker verkligen inte om ögonsalvan, men han har lärt sig att så fort pinan är över så får han godis och rusar med svansen i vädret ut mot köket.
Fnatt och Fiona är nu bokade. Så deras jourhem kommer att bli permanent. Härligt.

Landet med två solar

Jag vill ha sommar


Bara en tanke

Varför är nästan allting fyrkantigt eller rektangulärt?

Det är så jäkla kallt...

...att pingviner går omkring på gatorna.
Samtal från Bangkok

Lillebror ringde nyss och berättade att de satt i Bangkok och sipprade på den första ölen.
Jag tror inte de är ledsna att de missade de -20° som var här i morse. Lucky little bastards:-)

Avatar igår

Avatar var riktigt bra. Den kommer inte att ge upphov till några odödliga repliker och handlingen var ibland rätt så förutsägbar, men den var vacker.
Slutet var också bra. Istället för en tragisk men ärbar martyrdöd så var det i slutändan Gudinnan som fixade biffen. Magnus, Mamma och jag satt som klistrade i 3 timmar. Jag hade nog lätt kunnat sitta där i 5 timmar till.
3-D var mycket coolare än jag väntat mig. Trodde inte det skulle göra så stor skillnad som det gjorde. Men det var ändå en del av mig som ville gå in i photoshop och pilla med levels, för det var aningen för mörkt.


Avatar idag

Snöstorm ute. Vi ska åka iväg och se Avatar.
Jag tror att vi valt årets värsta dag att gå på bio.
Det här ska bli intressant.

Skärbrädan fungerar alldeles utmärkt


Tack Björn!


Kära hjärtanes

Måste bara skriva ner den gulligaste Valentine's hälsning jag hört i år,som brorsans kompis "Ogre" skrev till sin flickvän:

"Roses are red. Violets are blue. All my base are belong to you.♥"

;)

Dobidoo

Snart dags att våga mig ut i SL-trafiken igen. Men nu har jag i alla fall min ipod igen för att döda tristessen. Jag lyckades glömma den hos Jenny och Calle i lördags och upptäckte hur mycket jag faktiskt använder mig av den.
Till recept, äggklocka (vilket jag oftast behöver dagligen) och jämt till musik när jag åker eller går någonstans. Skulle jag göra som Magnus säger och använda den till kalender och lägga in bejeweled på den skulle jag nog nästan sova med den.
Jag hämtade upp den hos Jenny som just nu ligger på sjukhus för  ett ben som gått sönder. Jag stannade där en stund och pratade och det var lika trevligt som det alltid är att prata med henne.Det verkar som att benet kommer att läka bra. Jag är så glad för hennes skull.

Och så har jag återknytit kontakten med en vän jag trodde vara borta för räkning. Det känns riktigt bra. Jag hoppas bara att han inte går under jorden igen.


Kattungar och personligt brev

Fjant har påbörjat sin behandling med ögonsalva och hans ögon ser mycket bättre ut nu. Han har också fått MYCKET mer energi och det är skönt att se honom bete sig som en kattunge igen.  Om förbättringen håller i sig efter behandlingen så behöver vi nog inte ge honom kortison.
Magnus pratade med Fnatt och Fionas nya jourhem igår, och både katterna och nya jourhemmet verkar tycka det känns jättebra. De har tydligen funderingar på att adoptera dem.Flirt träffade jag i lördags och han mår som en prins.

Nu sitter jag och pillar lite på ett personligt brev till skolan jag ska ansöka till till hösten. Ska försöka hitta nån mer utbildning jag kan tänka mig, för att öka chanserna att det blir av.

Snö-smog

Utsikten, eller bristen på utsikt på vägen hem


RSS 2.0