Ommöblering

Börjar ta mig ur förkylningsträsket, med hjälp av nässpray, noskapin och mängder av servetter. Har legat snorsjuk (haha) de senaste dagarna. Men jag kunde ändå inte hålla mig från att hjälpa till när Magnus fick en ide till att möblera om vardagsrummet i lördags. Det blev jättebra. Känns mycket rymligare när vi ställt vårt mastodont-skrivbord i hörnet  istället för mitt i rummet.

Gårdagens bravader

Blä jag har blivit förkyld. Fördelen är att jag nog hinner bli frisk innan jag ska börja praktisera.
Var och skrev på papper som ska skickas in till arbetsförmedlingen igår. Träffade S. som gick igenom hur min praktik ska läggas upp och visade mig runt och lite sånt. Det verkar vara ett trevligt ställe. Jag tror att jag kommer att trivas riktigt bra där.
Eftersom jag åkte in med Magnus igår så var jag tidig och passade på att komma upp en sväng på hans jobb och hälsa på några av hans jobbarkompisar. Gick vid ett tillfälle förbi "vakna med the voice"-studion så min skugga kan ha varit med på tv i en halv sekund. *rysa*;-)
Snart ska jag nog gå och trycka i mig några marinerade vitlöksklyftor. Gott...

Godmorgon

Jag fick jobbet! Nu är det bara lite papper kvar som AF vill ha påskrivna. Så jag är naturligtvis jätteglad.
Magnus köpte hem champagne igår och jag köpte ölkorv till. Jag vet att det inte direkt matchar, men jag var sugen.

Ännu en dag

Fick tag på en referens från djurbutiken jag jobbade i tidigare, så nu återstår bara att hålla tummarna.
Har varit och inhandlat frukostprylar eftersom vi börjat äta frukost i det här hushållet. Det sägs vara nyttigare än bara en kopp kaffe på morgonen:-)

Intervju igår

S. var snäll och tipsade mig om ett jobb för ett tag sen och igår var jag på jobbintervju. Det känns som att det gick rätt så bra. Nu ska jag bara skaka fram nån gammal referens.

Fjant har fått åka till Sommarlandet

Fjant har fått somna in. Veterinären sa att det inte fanns något annat kvar att göra, hans lilla liv gick inte att rädda. Han är saknad men jag vet att han har det bättre nu.

Brist på drakblod

Gick ut på stan för att leta upp lite rökelse och upptäckte att Stockholm har ett väldigt glest utbud av sånt.
Rökelsestickor är rätt så vanligt. Rökelsekol finns inte. När jag frågade efter drakblod inne på Vattumannen frågade hon mig vad det var. Vattumannen. Jag försökte att dölja min förfäran.

Landet under påskhelgen

Kom hem från landet idag. Det har varit avslappnande att vara där, utan att göra något speciellt. Påskmat, bastu, några promenader och så fick vi testa på brorsans poi.

RSS 2.0