Samhain ftw

Absint is da shit.


Jag är en stor flicka nu

Var iväg och fixade nytt leg. imorse. Eftersom jag inte hade någon giltig legitimation för tillfället fick Magnus följa med och intyga att jag var jag. Han tyckte jag skulle mäta hur lång jag var, så jag gjorde det och upptäckte att jag har växt 1,5 cm.Tjoho!

Fullt ös

Det är drag här hemma nu. De far runt som tokar större delen av tiden tills de känner att det är dags för en tupplur. Är jag eller Magnus hos dem då så lägger de sig gärna på eller bredvid oss.
Känner mig lite som "crazy cat lady" när jag har 4 sovande katter på mig.
De diar fortfarande, men har börjat äta torrfoder. De går på lådan duktigt också. Jag trodde det skulle vara mer komplicerat att lära dem gå på lådan. Att man skulle behöva hålla koll på dem och visa dem vart lådan var i några dar innan de fattat poängen, men det verkar ligga i generna på dem. Från dagen vi ställt in lådan har de konstant använt den.Jag tror den cremefärgade katten vinner


Min kameraväska smakar tydligen gott

Karin i dunklet på Grå Munken


Lunch

Var över hos grannen och snackade och käkade lunch. Det var trevligt.

Draken


I bakgrunden syns djurplågaren Göran


Miniförkylning

Hade den kortaste förkylning jag någonsin haft igår. Låg i feber och frossa hela kvällen och nästa morgon var den helt borta.

Nu är friden slut :-)


Det har gått väldigt snabbt i kattungarnas utveckling de senaste dagarna. För några dagar sedan lyfte jag dem ur lådan och lät dem promenera runt i garderoben. Efter att ha gjort det några gånger den dagen så lärde de sig snabbt att jag var "lyfta-upp-tanten" och skrek efter att bli upplyfta så fort de såg mig. Senare den kvällen så insåg de att de kanske kunde göra det själva och nu går de obehindrat (om än inte så graciöst) ut och in ur lådan.
Efter att ha tränat på en plan yta några timmar blev de snabbt stadigare på benen.
De går ut på små promenader i hallen ibland och Apri drar oroat tillbaka dem när hon tycker de går för långt.
Sigge är väldigt nyfiken och kanske lite rädd.
Det händer att nån utav kattungarna försöker dia av honom, och då springer han iväg och gömmer sig i ett hörn och ser ut att undra vad det där var för sorts monster.
Killen på bilden är antingen Fnatt eller Flirt, en utav de två som är svåra att skilja på.


8:e Oktober

Magnus födelsedag idag. Della's födelsedag idag. Rättegången inleds idag. Den här dagen är helt knäpp.

Brats i garderoben

Nu är det full rulle hela tiden i garderoben. Det är sällan jag ser dem sova. De gör upprepade försök att ta sig ur lådan och en av dem har faktiskt lyckats. De låtsasbråkar en massa med sina syskon och ibland med sin mamma. Apri accepterar det med en ängels tålamod, men knuffar varsamt undan dem om de blir för jobbiga och börjar tvätta dem. Jag försöker lära mig se skillnad på de cremefärgade pojkarna. En utav dem är ljusare än de andra två så han är lätt att urskilja, men de andra två måste jag studera ordentligt för att kunna avgöra vilken som är vilken. Den ena har mer teckning än den andra, men skillnaden är inte stor.
Lilla tjejen, som vi kallar Fiona, är ju såklart inga problem att hitta. Killarna är flitigast i brottning, men hon är den som är kaxigast när det är matdags. Hon slår på sina syskon med tassarna tills hon får sin favorittutte.


Bästa lyckönskningar till nya fängelsevistelsen!


Nyfikna kattungar

Kattungarna har börjat göra små tafatta försök att ta sig ur strumplådan utan att lyckas. Än. Snart kommer nog Apri att vilja flytta dem till ett ställe som passar bättre. Igår bar jag in lite kläder i garderoben och tittade ner mot strumplådan och förväntade mig att se sovande kattungar.
Men då stod en liten plutt där och bara glodde förundrat på mig.
Jag måste få säga det igen. Sååå sööött!!??11
Igår fick de för första gången komma utanför garderoben. Vi tog ut dem i hallen en liten stund och lät Sigge hälsa på dem. Han tog det bra. Var mest intresserad av att nosa på dem.
Det verkar som att en utav pluttarna redan har hittat ett framtida hem hos ett par vänner. Skönt. 


Sådär söt vill jag också se ut när jag är nyvaken"Vad gör du?""Vad betyder stanna i fokus?"


RSS 2.0