Fy fan


Jag märkte faktiskt inte av förseningarna först. Tunnelbanan kom när den skulle, och pendeln kom bara några minuter efter att jag kommit upp på perongen. Så jag gick och handlade mat i Södertälje och gick sen för att vänta på bussen hem. Som naturligtvis inte kom.  Jag blev informerad om att ALLA bussar var inställda på obestämd tid. Taxibolagen tog inte emot fler beställningar eftersom de redan hade 3 timmars väntetid.
Så mitt enda alternativ var att gå hela vägen hem. I den stunden önskade jag faktiskt att jag hade varit en såndär hurtbulle som älskar träning. Men jag tog i alla fall mina två matkassar och började gå den långa vägen hem som jag beräknade skulle ta 2-3 timmar. Jag var trött, det var KALLT och riktigt förbannad på SL.
Men jag tänkte att "det kan i alla fall inte bli värre". Man ska inte tänka så...
Jag hade kanske gått en tredjedel av vägen när en  man i 60-års åldern kom fram och började prata med mig och frågade om han jag ville ha hjälp med mina kassar. Jag avböjde bestämt men vänligt.
Han fortsätter att prata om det ena och det andra och även om jag inte är på världens bästa humör, men försöker att svara med några klyschor så att det ska låta som att jag hänger med. Väder...Ungdomar...Kvinnor....Sex.
Va?
"Ja ibland vill tjejer ha sex och ibland inte"
Jag svarar att jag vill verkligen inte vill ha sex med honom.
Jag berättar att jag har en sambo och han svarar med att fråga om vad min pappa skulle säga om jag tog hem honom(gubben alltså)
Jag svarar att min pappa är finsk och antagligen skulle bli förbannad.
(Pappa är halvfinsk så det var ju nästan sant)
Men den här gubben fattar inte vinken. Han fortsätter sådär ett tag tills jag äntligen lyckas skaka av mig honom vid Ronna. Jag släpar mig hem och här sitter jag nu.

+sidan
Jag har fått motion
Jag blev raggad på
Gubben sa att jag såg ut som 16

-sidan
Jag har fått motion
Jag blev uppraggad av en gubbe
Jag blev uppraggad av en gubbe som trodde jag var minderårig (vart är världen på väg nånstans?)


Turtle power!

Har en liten ide till en ny blogg som jag filar på.Magnus tyckte då att det var dags att vi skaffade oss en egen domän. Det svåra var att hitta något som vi kunde komma överens om. Till slut blev det: Atuin.se.
Sköldpaddan med fyra elefanter och en disk på ryggen som långsamt rör sig genom rymden mot parningsplatsen, eller som det också kallas:"The big bang".


Ledsen i ögat

Arbetsförnedringen är inte snäll:-(


Gårdagen

Igår var Magnus iväg på nån sorts fest där han minglade med mediafolk och kändisar.
Jag satt hemma och mös till en bok av Stephenie Meyer. Jag hade helt klart bästa kvällen:-)

Diamantfrost


En till bild från igår


Mysväder


Jag älskar dimma


RSS 2.0