Skogsmark


Fotosession i stan

...tillsammans med kursdeltagarna i fotokursen. Meningen var att vi skulle välja ett tema och gå ut och fota efter det.
T.ex. rött, mössor, träd eller vad man nu kunde hitta på. Jag  valde rosa. Inte för att jag är så himla förtjust i rosa, men det var rätt mulet så jag tänkte att rosa skulle lysa upp bilderna rätt bra.
Rosa byggnadEn rutten blomma. När jag kom hem såg jag att även en använd prilla kommit med på bildEn liten kille med sin ballong.
Detta är egentligen en tabbe. Jag gick in i gallerian och glömde ändra inställningarna på kameran, men jag tyckte den blev cool.

Tvättstugan-where chaos reigns~part 2


Så var det dags för tvättstugan igen. Jag vaknade på ett bra humör och kände verkligen inte för att gå ner i källaren och få det förstört, men måste man så måste man.
Det första som möter mig är ljudet av torktumlaren, som ska vara tömd när det är dags för min tvättid, och det är inget litet ljud. Jag börjar förstrött undra vad personen innan lagt i den egentligen. En tv? Kastruller? ...ungarna?
5 minuter senare kommer ägaren av torkumle-innehållet för att tömma den. Det var ju bara 5 minuter över tiden, så jag säger inget.
Och så öppnar hon den, och håll i öronen nu: Det var tennisbollar. Man kan bara inte bli arg på nån som torktumlar tennisbollar. Jag vet inte varför men det skulle kännas så fel. 
Jag lät henne t.o.m. använda torktumlaren för att torka en jacka hon glömt att torka. Jag bara måste få se om hon stoppar in nåt annat efter det.

Mamma


Var och shoppade med mamma igår och efteråt ställde hon upp på  fotografering, så jag fick exprimentera lite med porträttbilder. Visst blev hon fin?:)

Mor och son


Följde med Jenny till stallet i torsdags och tog lite bilder. Detta är Jennys föl "Lillen"  längst fram med mamma Melanie bakom sig

Age of Conan


Vaknade på ett strålande humör idag. Minns inte riktigt vad jag drömt, men det känns som om jag sprungit runt på massa möten, skum känsla.
Ny dator sen igår, så jag tänkte pröva på Age of Conan igen. Jag gillade aoc för att det är ett rätt så realistiskt spel, t.ex om man faller från alltför hög höjd så bryter man benet. I och för sig så repar man sig efter en sådär 5 sekunder, men det är en annan femma.
T.o.m. installationen är realistisk som man kan se på min fina screenshot ovan.

RSS 2.0