De spelar fotboll


Ingen kommentar.


Bond


Gåshud

With a whisper

Lugnet sprider sig över lägenheten nu. Fnatt och Fiona flyttade i lördags. Visst saknar jag de små krabaterna lite, men jag har blivit försäkrad om att de kommit till ett bra jourhem och jag är övertygad om att de snart kommer att finna trygga, permanenta hem.
Jag tror att jag har gjort så mycket jag kan för att skapa bra förutsättningar för dem. De har utvecklats till keliga, sociala och söta små knattar. Vi har fortfarande Fjant kvar hos oss av lite olika anledningar. En utav dem är att hans syskon spöar upp honom. En annan är att Magnus fäst sig rejält vid honom. Han har till och med gett honom ett nytt namn. Om han inte hittat ett hem innan sommaren lutar det nog åt att vi adopterar honom. Sen är det nåt knas med hans ögon som vi måste kolla upp.
Flirt heter numera Westley och bor i Jakobsberg och verkar stormtrivas. Ungkatten i den familjen har adopterat Flirt till sin nya lillebror och de är så söta tillsammans.

Lillebror kom hit igår och stannar nog några dagar. Det ska bli kul. Det är inte så ofta vi får tid att umgås.

Jag har haft slutet på en felciterad dikt i huvudet hela veckan. Jag har fått för mig att den är vacker och hoppfull men efter en snabb konsultation hos wikipedia insåg jag att det var tvärtom.
Såhär låter originalet:

This is the way the world ends
This is the way the world ends
This is the way the world ends

Not with a bang but a whimper.


Men meningen har i mitt huvud vridits till:

"Not with a bang but with a whisper"

Lite lugn och ro kanske

Nu är det ordnat så att 2 av kattungarna ska flytta till ett annat jourhem på lördag. Det känns som en jättestor lättnad. Den senaste tiden har det blivit alldeles för överväldigande att ha så många katter hemma, speciellt kattungar som är mer krävande. Jag har börjat mer och mer irritera mig på små saker de gör, sen får jag dåligt samvete för att jag blir irriterad på dem för att de bara gör vad som är i deras natur.
Jag tror en stor del av det är att jag inte har fått någon lugn och ro alls hemma den senaste tiden. Jag behöver mina lugna stunder för att inte bli knäpp. Det ligger inte i kattungars natur att vara lugna. Speciellt inte 3 stycken som jobbar i skift.
Så nu hoppas jag på lugn och ro. Jag är riktigt, riktigt trött.

</2009>


It spread like wildfire


Göteborg över nyår


Utsikten från balkongen i Kortedala

Nu har vi kommit hem från en riktigt trevlig vistelse hos svärmor och svärfar i Göteborg. Det var lugnt och skönt och väldigt avslappnande och de är underbara människor att umgås med. Jag ser fram emot att åka tillbaka till sommaren. Gun-Britt har lärt mig ett helt nytt sätt att äta fisk och att sticka aviga maskor, vilket jag hade glömt.
Men nu är det tillbaks till verkligheten igen, vilket just nu innebär World of warcraft :-)


RSS 2.0