Flytt och jobb

Det händer så mycket nu. Flytten är i stort sett klar, vi bara bara lite småsaker kvar i Södertälje+städningen vilket vi tar till helgen.
På jobbet är det fullt ös. Ibland är det väldigt stimulerande och ibland är det frustrerande. Som det skall vara antar jag.
Vi har fått två nya praktikanter som är jättetrevliga. Dock så har vi problemet att en utav våra medarbetare skäller ut dem om de gör det praktikanter ska göra , alltså frågar frågor. Personen i fråga  tycker att de ska lära sig själva och dessutom har han skällt ut min kollega för att hon pratar för högt i telefen, d.v.s. för att hon gör sitt jobb. Riktigt oproffsigt med andra ord. Hoppas inte praktikanterna blir bortskrämda.

Den här personen är stressad men eftersom vi är det allihop just nu så ser jag det inte som en giltig ursäkt.

Men det finns också många trevliga människor där som man kan prata med och som en liten notis kan jag tillägga att förutom min egen ovanliga trosuppfattning så finns där även frimurare och konspirationsteoretiker. "The secret world":-P

Vårt nya hem är inte riktigt ett hem ännu. Det står flyttlådor överallt och vi har inte ens fått upp gardiner.
Katterna är kvar hos mina föräldrar tills det blir lite mer framkomligt här hemma. Nästa vecka så är jag ledig så då tänkte jag försöka få lite ordning.RSS 2.0